Materialen

Hoogwaardige materialen – tot in de kleinste details

Onze DIAMANT bungalows worden gebouwd van hoogwaardige materialen. Tot in de kleinste details.

Isolatie
Wanden, dak en vloer zijn voorzien van originele glaswol isolatie. Dubbele beglazing houdt uw bungalow ‘s zomers lekker koel en weert ‘s winters de felste kou.

Verwarming
U mag zelf kiezen of u een gashaard,  een complete cv-installatie of hete luchtverwarming wilt. Een doordacht luchtcirculatiesysteem zorgt voor voldoende lucht binnen en voor afvoer van vocht naar buiten.

Chassis
Sterke staalconstructies vormen het chassis. Bovendien is het staal volledig tegen corrosie behandeld: dat betekent jarenlange bescherming in ieder klimaat.

Vloer
Al onze DIAMANT bungalows zijn voorzien van een dubbele vloer van 4mm dikke lauwan platen, watervast verlijmd. De bovenvloer bestaat uit 19 mm dikke watervaste multiplexplaten, met daartussen 6 of 8 cm dik glaswol.

Wanden
De wanden bestaan naar keuze uit kunststof ,  volkern kunsstof- en steenmotiefplaten (ook van kunststof). Deze materialen zijn onderhoudsvrij, kleurecht en slagvast.Zoveel mogelijk tegenwoordig, wij geven u graag advies.

Dak
Alle DIAMANT daken zijn werkelijk 100 procent lekkagevrij. Bovenop het 19 mm dikke watervaste multiplex komt eerst een laag glasvlies. De goten zijn voorzien van rubberoid. dan voorzien van dakpanplaten U mag kiezen in welke kleur en in welke vorm.

AANGEPAST AAN UW WENSEN

liever een rieten dak

Als u liever een rieten dak heeft is dat ook geen probleem! Wij maken het van zogeheten ‘patent-riet’, het is een kunststof die er precies op lijkt, maar dan onderhouds- en brandvrij. Uw verzekeraar rangschikt het onder de zogenoemde ‘harde’ bedekkingen. Dat betekent dat u geen extra verzekeringspremie hoeft te betalen vanwege het verminderde brandgevaar.